Italian Mansikka

Italian suomalaisten Mansikka-lehden blogi

Thursday, April 20, 2006

TANGO INTOHIMONA


Tango on minunkin intohimoni
kuten M.A. Nummisen
Kirjailija-muusikko M.A. Numminen on kirjoittanut sen nimisen kirjankin: Il tango è la mia passione (Edizioni Socrates, pp. 396, € 16,80)

Hän on Roomassa esittelemässä kirjaansa maanantaina 24. huhtikuuta Bibli-nimisessä kirjakaupassa, Via dei Fienaroli n.28. M. A. Numminen on hauska veikko, jota kannattaa käydä tervehtimässä. Sen voin vakuuttaa itse hänet tavanneena, tosin vuosia sitten.

Kirjan esittelyn jälkeen omaperäinen, nerokas ja erikoisen vahvan huumorintajun omaava M.A. Numminen laulaa joitakin itse säveltämiään lauluja Pedro Hietasen säestyksellä. Tapaamisen vetäjänä toimii toimittaja Marco Pasquali.


Il tango è la mia passione on hauska, mukaansa vetävä, sulavalla tyylillä kirjoitettu romaani, jossa kirjailija yhdistää taitavasti intohimon tanssiin ja filosofian. Kirjan päähenkilö Virtanen, jota Platonin filosofia kiehtoo, mutta niin myös suomalainen tango, jotka hänen tapauksessaan joutuvat risitriitaan keskenään varsinkin, kun Virtanen rakastuu 35-vuotiaana, jolloin mies Platonin mukaan saavuttaa sukukypsyyden. Romaanissa päähenkilö noudattaa täydellisesti kirjailijan hirtehishuumorista tyyliä. Siinä on iloa, intohimoa, hämmennystä ja kömpelyyttä.

Niille, jotka eivät pääse paikalle Roomaan, tiedoksi: Nummisen haastattelu on kuultavissa suorana lähetyksenä 24. huhtikuuta klo 17.00 Fahrenheit-ohjelmassa (RadioRai3) ja 25.huhtikuuta klo 16.30 RaiNews24.

Edizioni Socrates, e-mail: edizionisocrates@hotmail.com.
_______________________________
ULKOPSYKOLOGIT
Psykologipalvelu ulkosuomalaisille

Jos olet masentunut, ja kukapa ei olisi joskus, voisi olla apua keskustelusta asiantuntijan kanssa. Meille ulkosuomalaisille voi olla varsinkin alussa vaikeaa sopeutua uuteen kotimaahan ja siitä puhuminen voisi olla helpompaa omalla äidinkielellä, joka on ns. tunnekieli. Nyt on mahdollisuutena saada apua elämän vaikeissa tilanteissa, kun omat voimat eivät riitä.

Ulkopsykologit on ulkosuomalaisille ja ihan tavallisillekin suomalaisille suunnattu psykologipalvelu. Toimintamme perustuu voimavarakeskeiseen ajatteluun ja konsultoimme asiakkaitamme kaikissa psykologisissa kysymyksissä, kuten esimerkiksi elämänmuutosten hallinnassa, syrjäytymisen estämisessä, kulttuurishokkien kanssa pärjäämisessä, stressin sietämisessä, masennuksen lievittämisessä ja muissa psykologisesti kuormittavissa tilanteissa.

Noudatamme psykologeja koskevaa lainsäädäntöä ja pyrimme asiakasystävällisyyteen, mm. palvelujen hinnoittelussa sekä vastausaikojen suhteen. Olemme nettipsykologi ja siten helposti tavoitettavissa mistä tahansa. Konsultointitapa on asiakkaan valinnan mukaan joko sähköposti, puhelu, chat tai videokonferenssi. Tervetuloa tutustumaan sivustoomme osoitteessa: www.ulkopsykologit.fi

yt. Timo Kojonen. psykologi, toimitusjohtaja ULKOPSYKOLOGIT


0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Ilmainen www-laskuri