Italian Mansikka

Italian suomalaisten Mansikka-lehden blogi

Monday, June 05, 2006

KIRJOITUSKILPAILU ULKOSUOMALAISIILLE


Siirtolaisaiheinen
kirjoituskipailu

Osallistu Finn Fling 06 -tositarinakirjoituskilpailuun. Voit voittaa suuren pääpalkinnon tai yhden kolmesta pienemmästä palkinnosta. Voittajakertomukset julkistetaan Finn Fling Festival -juhlilla 14.-16. heinäkuuta 2006 Thunder Bayssa, Kanadassa.

Voit osallistua niin monella tarinalla kuin haluat. Mikä tahansa tarinoista saatetaan myöhemmin julkaista sanomalehdissä tai juhlien jälkeen toimitettavassa julkaisussa.

Tarinoiden tulisi kuvata kirjoittajan vanhaa kotipaikkaa "kaukana täältä" ja kirjoittajan omakohtaista kokemusta siirtolaisuudesta. Tarinoiden pituus saa olla korkeintaan 1 500 sanaa. Tarinoiden on oltava alkuperäisiä ja ennen julkaisemattomia.

Kirjoita kertomuksesi otsikko, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä mahdollinen sähköpostiosoitteesi erilliselle paperille. Kertomuksen viimeinen jättöpäivä on 25. kesäkuuta 2006.

Lähetä kertomuksesi osoitteella accrue@email.com tai tavallisessa postissa osoitteella: Stories of My Faraway Home, c/o 408 Ambrose St., Thunder Bay ON P7B 1M4, Canada.

Lisätietoja nettisivuilta www.finnfling06.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home


Ilmainen www-laskuri